Bezoekersinformatie & FAQ

Locatie en routes

De Maand van de Mystique vindt plaats in de binnenstad van Roermond verdeeld over meer dan 10 locaties.
Kijk hier voor locaties en kunstenaars.
Kijk hier voor het totaalprogramma.


Wanneer en hoe laat

De Maand van de Mystique beleef je binnen en buiten, overdag en ’s avonds. Elke vrijdag, zaterdag en zondag in de maand juni zijn onze locaties geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Eventuele afwijkingen hierop zijn terug te zien in het programma, dat vindt je hier.


Toegankelijkheid voor mindervaliden

Het overgrote deel van de locaties is vrij toegankelijk voor mindervaliden. Bij elke locatie vermelden we dat op de website.


Openbaar vervoer en parkeren

Roermond is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, het station ligt centraal in de binnenstad. Kom je toch liever met de auto? Ook geen probleem, diverse wegen leiden naar Roermond. Bekijk van tevoren even of er werkzaamheden zijn, de N280 wordt dit jaar veranderd. Parkeren kan op diverse plekken in en om de stad. Bekijk hier de parkeermogelijkheden.


Tickets en reserveringen

Goed nieuws: de exposities bezoek je allemaal gratis!

Voor een aantal voorstellingen, workshops, lezingen en films moet je reserveren of tickets aanschaffen. De informatie over waar je je tickets kunt reserveren of aanschaffen is terug te vinden in het programma.


Wie organiseert de Maand van de Mystique?

Stichting Biennale Roermond organiseert de Maand van de Mystique. Dit is de eerste editie van een tweejaarlijks terugkerende kunstmanifestatie in Roermond.


Mag je foto’s maken?

Graag zelfs! We vinden het leuk om jouw blik op kunst en cultuur te zien. Wil je je foto of video met ons delen? Dat kan door onze Instagram / Facebook / Youtube accounts te noemen.


Ik wil graag een van de kunstenaars interviewen, kan dat?

Neem even contact op met media@maandvandemystique.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.